Fri frakt på Glee – säsong 6

150817-glee-final-film-740x250-cm-seno

Efter en kort karriär som skådespelare kommer Rachel tillbaka till McKinley High för att återuppliva New Directions. Med fantastisk musik och spännande handling är sista säsongen av Glee en hyllning till livet, musiken, vänskapen och kärleken!

Fraktfritt, ange denna rabattkod: xY68kWzW

Erbjudandet gäller t o m 2015-09-25 och kan endast användas vid ett köptillfälle. Observera att koden inte kan kombineras med andra rabattkoder eller erbjudanden och att den inte går att registrera i efterhand. Observera att rabattkoden endast gäller för den fraktklass som produkten ingår i.

Förhandsboka Glee – säsong 6 fraktfritt

Melissa – Mini Supergirls + ”Everything you need to know about Supergirl”

Melissa spelar huvudrollen i den nya serien Supergirl som är i samma kategori som Arrow och The Flash. Här är en video för er som inte hört om serien sen innan eller för er som bara vill bli lite uppdaterade! Under finns även bilder från instagram på henne och små Supergirls!

Supergirl2 Supergirl3

melissabenoist The Super Girl Scouts of Oklahoma dropped by National City today…and I’m pretty sure we had a good time 😄 #girlscouts

Becca and Lea – #AerieREAL campaign by Emma Roberts

Becca Tobin och Lea Michele gick på Emma Roberts event för kampanjen #AerieREAL i fredags. För att läsa mer om vad den innebär kan ni klicka HÄR. Om ni inte visste så jobbar Emma och Lea tillsammans i den nya serien Scream Queens av Ryan Murphy som kommer ut nu i höst! Mer information om just det senare..

Klicka på det fet-textade för att komma till plagget.

Lea bar en klänning från American Eagle och en IRO – jacka. Becca bar American Eagle jeans och ett halsband från Ily.

Becca1
g1 Lea1 leabecca1 leaemma1

g2

jaime_king When life showers you with roses….. My heavenly loves @emmaroberts @msleamichele #BeccaaTobin x

g3

@msleamichele With @becbecbobec supporting our girl @EmmaRoberts on her new unretouched @Aerie #aerieREAL campaign! We ❤️ you Emma!

Källor: [x]  [x]  [x]

Critics Choice 2015

För inte så längesen kunde man se när Chris Colfer presenterade vinnaren i kategorin Best Reality Show Host under Critics Choice Awards.

tumblr_np8ywb4qcN1u88r6co2_500 tumblr_np8ywb4qcN1u88r6co5_r1_500

Källa [x]

 

Sorry Not Sorry

Naya Rivera kommer att under våren 2016 släppa sin första bok, Sorry Not Sorry: Dreams, Mistakes, and Growing Up.

Boken kommer att handla om Nayas tuffa uppväxt efter att ha blivit känd som ung tack vare att hon medverkat i sitcoms som Family Matters och Fresh Prince of Bel-Air. Vi får följa alla hennes upp- och nedgångar – hon var servitris på Hooters innan hon fick rollen som Santana Lopez i Glee.

Naya-Rivera-Wallpaper-1

Källa [x]

Shadowhunters

För ungefär två veckor sen tillkännagavs det att Harry Shum Jr är en del av ABCs nya TV-serie Shadowhunters som baseras på bokserien The Mortal Instruments av Cassandra Clare. Harry kommer att spela en warlock vid namn Magnus Bane.

Personligen tycker jag detta är jättespännande eftersom jag själv absolut älskar dessa böcker, och har läst dem flera gånger. Magnus är definitivt en av de populäraste karaktärerna bland fansen, och jag tror Harry kommer klara det galant.

Här kommer lite bilder från inspelningen! Om du vill lära dig mer om The Mortal Instruments kan du klicka på ”läs hela inlägget”. Serien har premiär i början av 2016.

CF4CyOCVAAEDcUh

Harry tillsammans med Katherine McNamara som spelar Clary Fray

cfkp02queaeujdf

Harry tillsammans med Isaiah Mustafa, Emeraude Toubia, Katherine McNamara, Dominic Sherwood och Matthew Daddario

CGDRZBzUIAAeJVJ

Magnus Bane

CGGoJTyWYAA6bLu

Harry tillsammans med Matthew Daddario som spelar Alec Lightwood. De utgör tillsammans de mycket populära paret ”Malec”

 

Läs hela inlägget

Säsong 6 – SVERIGE

Som vi har väntat.. Men nu är det äntligen dags! Säsong 6 börjar sändas måndagen den 1/6 klockan 21:00 på TV11, missa inte!

10409293_936709873053691_7229264889575585993_n

Källa [x]

There is no custom code to display.